Online Oyunlarda Neden Hileler Var

 Oyunlarda Hileler

Genel Konuşma


Gta online oynayan herkesin başına gelmiştir kafanıza kafes, uçak, tank, araba, ev, yat, kat vs atıyorlar ve bunu neden  yapıyorlar bilmiyorum. Hilelerden kastm para level vs. değil karşınızdaki insanı rahatsız edecek bir hile yapanlardan bahsediyorum ve bu olay sadece gta da değil neredeyse bütün online oyunlarda var rekabetçi oyunlarda ayrı sinir olsak bile chill oyunlarda bile bu yapılıyor Ve tek sormak istediğim neden  bugün bu olay başıma geldiği için bunu burada belirtmek istedim lütfen başkalarının oyun zevkini bozmayınız. Eğer ofline oyunlarda hile kullanıyorsanız  bu sizin kendi tercihinizdir siz hile kullanmaktan zevk alıyorsanız tekrardan söylüyorum bunu online oyunlarda yapmayınız. Tabi bunu okuyan 3 5 hileci küçük çocuklar bunu takar mı bilmem ama en azından ailenize küfür yemek istemiyorsanız yapmayın.



GTA 5 Hile




Bu bugün karşılaştığım bir hile arkadaşımla sakin bir şekilde oyun oynarken kafama onlarca uçak spawnlanması baya baya tuhaf değil mi ? ama bu durumu her gün  yaşamak sıktı artık salsanız mı şu hileleri. Bu tür hileler sadece rahatsız etmiyor bilgisayarınızı çok zorlayıp ne kadar iyi olursa olsun kastırıyor bu olay minecraft tnt olayına da benziyor.


CS-GO Hile




 
Bu da benim sinirlerimi bozan farklı bir oyun. Cs-Go yu çok oynayan biriyim main(ana) hesabımda çok sık karşılaşmasam bile yan hesaplarımda çok fazla hile ile karşılaşıyorum. Bu duru oyuna yeni Başlayanları çok fazla sinir edebilir. Valve bu durumu hiç takmasa bile hala umutluyum  Vac ban sistemini çok saçma buluyorum ve bu durum hileleri azaltsa bile fazla etkili olamıyor.

Fall Guys ve Among Us Tarzı oyunlar







Hiç anlayamadığım ve anlamayacağım bir hileci de bu tarz oyunlarda hile yapanlardır.Bu tarz eğlenmek için girilen oyunlarda karşınıza hile çıkması oldukça sinir bozucu.Şu günlerde bu 2 oyun ne kadar popülerliğini kaybetmeye başlasa bile hala oynayan oyuncular hilelere rastlamaktadır.

Diğer Kalan Oyunlar




Geriye kalan binlerce oyundan kalan oyunlarda da hileler fazlasıyla var ama son olarak bahsetmek istediğim 2 oyun COD warzone ve valorant bu iki oyunda diğer saydığım oyunlar kadar hileler olmasa bile hile  bulunuyor. Evet hileleri  sıfıra indirmek imkansız fakat sıfıra yakına indirmek mümkün bunun nedeni ne kadar oyunların hile sistemine önem vermemesi olsa bile asıl suç APTAL oyunculardadır. Lütfen hile yapmayınız. Kendi arkadaşlarınız arasında olabilir fakat bu size göre eğlenceyse bile bu eğlenceniz başka insanları etkilemesin TEŞEKKÜRLER 



Bugün hilecilerin neden hile yaptıklarını anlamaya çalıştık fakat normal olarak anlayamadık.
Online Oyunlarda Neden Hileler Var  Online Oyunlarda  Neden Hileler Var Reviewed by ARDA on Ocak 13, 2021 Rating: 5

Hiç yorum yok

Oyunlar İçin