Epic Games 10 Bedava Oyun

 Epic Games de Bedava Olup Oynamanız Gereken 15 Oyun

Türkiye de oyun fiyatlarının pahalılaşması daha doğrusu doların artması ile oyun fiyatlarının pahalılaşması bizlerin oyun alamama eşiğine getirdi belki birçoğumuz oyun alabilse de yine birçoğumuz alamıyor bu nedenden ötürü Epic Games den aldığımız bedava oyunlar arasından en iyilerini ayıkladım ve bu yüzlerce oyun içinden size oynamanız gereken 15 oyunu söyleyeceğim .



Grand Theft Auto 5 : Son zamanlar da popüler olan ve oynanışı , hikayesi , size verilen serbestliği ile mükemmel bir oyun olmayı başarmış ayrıca online modu ile de tek başınıza veya arkadaşlarınız ile keyifli vakitler geçirebileceğiniz ve sıkılmadan oynayabileceğiniz   nadir oyunlardan.


Borderlands Handsome Colection : Borderlands 3 haricinide tüm oyunlarını barındıran ve gayet zevkli ve eğlenceli oynanışa sahip olup ayrıca tatlı grafikleri olması çok büyük artı yönleri. CO-OP modu da olan efsane  diyebileceğimiz nadir looter fps shooter  oyunlarından.


Civilization VI : Serinin son oyunu olan Civilization VI güzel bir  sıra tabanlı strateji  oyunudur .


Assassin's Cread  Syndicate : Ac serisi köklü bir seri fakat  her oyunu herkesin elinde  yok eğer bu oyunu oynamadıysanız oynamanız gereken oyunlardan biri .


Ark : Survival Evolved : Sistemleri biraz kastırsa da eğer bu oyuna sahip arkadaşlarınız var ise bir araya gelipgüzel bir hayatta kalma hissini yaşayabilirsiniz .


Batman Arkham Serisi ( City , asylum , knight ) : Batman Arkham serisi en iyi süper kahraman oyunlarından biri olmakla beraber birçok süper kahraman oyununa da ilham olmuştur. Bu oyunları da gönül rahatlığı ile tavsiye edebilirim .


 World War Z : Filmi vasat olsa bile güzel aksiyon sahnelerine  sahiplik eden film oyunda da bu sahneleri size yaşatıyor eğer zombi oyunlarını seviyor iseniz bu oyuna da göz atmalısınız.


Kingdom Come Deliverance : Similasyonumsu bir tarza sahip olup ortaçağ hissini güzel yaşatan bir oyun.


Metro 2033 Redux : Serinin ilk oyunu olan fakat grafikleri biraz daha geliştirilmiş evreni gayet güzel eğlenceli ve gerilim dolu tavsiye ettiğim bir oyun.


Celeste : Gayet güzel platform ögelerine sahip olan oldukça zor ve başarılı bir hikayeye  barındıran ve oyun ödüllleri töreninde  aday olan ve çıktığı senenin en güzel bağımsız oyunlarından olan bir platform oyunu.









Epic Games 10 Bedava Oyun Epic Games 10  Bedava Oyun Reviewed by ARDA on Ağustos 14, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Oyunlar İçin