6 ADET PS 5 OYUNU

Spiderman Miles Morales
Spierman Mİles Morales  yeni bir oyun  sanılsa da sadece Msrvel Spiderman ın bir DLC  olarak çıkacağı belli oldu ancak ps 5 in gücünü gösterecektir fragmanda gayet güzel grafiklerle karşımıza çıktı. Peter Parker' ın oyunda olacağı daha belli değil.

Resident Evıl 8 (Vılage)
PS 5 in en iyi görünen oyunlarından biri. Residen Evıl 7'deki gibi fps türünde .Bir köyde geçicek olan oyun Residen Evıl  4'deki atmosferi anımsatıyor .Bu sefer zombiler yerine daha çok kurt adamlar ve mistik güçler ile ilgileneceğiz gibi duruyor . Oyun PS 5;Xbox one x ve steame gelicek.

Ratchet and Clank : Rıft Apart
PS5 in gerçek gücünü göreceğimiz bir oyun olacak. R&C köklü bir seri. Oyun müthiş bir görselliğe sahip.Oyunun en büyük özelliklerinden biri ise portallar arası  hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyoruz bu da PS 5 in gerçek gücü dememi açıklıyo. Normalde  bir oyunda fast travel yaparken belli bir süre beklememiz gerekir ama bu oyunda ps 5 in ssd si ön plana çıkıcak.

Returnal
Bizim açımızdan süpriz bir oyun oldu .Görünene göre souls mantığı ile ölüp ölüp tekrar deneyeceğimiz bir oyun olacağa benziyor.Aksiyon odaklı uzayda geçen bir oyun

Kena : Bridge Of Spırıts 
Animasyonu çok tatlı dursa bile oyunun içinde hardcore elementlerde bulunduran bir aksiyon oyunu.

Hıtmen 3 : Çok bir detay paylaşılmadı fakat geleceğini bilmek gizlilik temalı oyun severleri sevindirdi.
Demon's Souls Remake : Zaten beklenen bir remake oyunuydu bu oyunda da çok fazla bilgi verilmedi







6 ADET PS 5 OYUNU 6 ADET PS 5 OYUNU Reviewed by ARDA on Haziran 15, 2020 Rating: 5

Hiç yorum yok

Oyunlar İçin